Vår modell

Vi har knäckt formeln!

Vår unika modell gör att vi kan styra inomhustemperaturen med 0,3 graders exakthet och samtidigt sänka era energikostnader.

Varför investera i nytt när vi kan justera ert befintliga värmesystem?

Idag investerar många fastighetsägare i exempelvis nya värmepumpar och solceller istället för att justera de system som redan är installerade. Att ta hand om de befintliga systemen ger mycket tillbaka – både för ekonomin och miljön. Låt oss hjälpa er!

Symbol för mjukvara för energioptimering

Unik teknik som gör skillnad

Tekniken vi har utvecklat är inte enkel, men det är barnsligt enkelt att utföra de justeringar som krävs för att ni ska få jämnare temperatur och sänka era energikostnader. Vi behöver endast mäta en gång, sen simulerar vår modell fram vilka justeringar som krävs vid olika utomhustemperaturer.

Symbol för energimätning

Så fungerar vår modell

Vi mäter utomhustemperaturen och inomhustemperaturen i ett antal olika lägenheter. Vi stoppar in siffrorna i vår unika beräkningsmodell och får exakt ut vilka justeringar som krävs.

Symbol för mjukvara för energioptimering

0,3 graders exakthet

Vi löser problem med ojämn värme i fastigheten. När vi justerar ert värmesystem kan vi ställa in temperaturen med 0,3 graders exakthet. Därefter kan ni enkelt sköta justeringen själva.

Symbol för ekonomiska besparingar av energioptimering

Åtgärdsförslag

Ni får även förslag på åtgärder som skapar ännu större förbättringar och besparingar.

Hör av dig för en kostnadsfri mätning

Vi kommer ut och mäter och tittar på ert värmesystem. Därefter återkommer vi med en kostnadsfri offert med preliminär energibesparing och information om vad vårt arbete kostar.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig inom kort.
Det uppstod ett problem när meddelandet skulle skickas. Försök igen.